Rood Text Productions
Rood
Rob rood werkwijze rood wat biedt over ROOD Text Productions over Rob Rood
   
Tekst
Technische informatie omzetten in een heldere uitleg, toegesneden op de doelgroep. Dat is de eerste stap in de creatie van succesvolle technische of instructieve documentatie. ROOD Text Productions is hét adres voor gebruikershandleidingen, inbouw- en installatievoorschriften, technisch/commerciële productbrochures en consumenteninformatie die duidelijke taal en een consistente uitleg gemeen hebben.

Vertalingen
Of u nu importeert of exporteert, in beide gevallen zal de instructieve tekst bij uw product vertaald moeten worden. Binnen Europa bent u zelfs verplicht om bij de verkoop van uw product documentatie te leveren in de juiste taal. Met een netwerk van beëdigde vertalers, allemaal native speakers, kan ROOD Text Productions snel perfecte technische en commerciële vertalingen leveren.

Beeld en illustratie
Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. Instructieve illustraties als het symbool en het pictogram zijn hiervan treffende voorbeelden. Voor de visuele ondersteuning bij een tekstuele uitleg zijn illustraties onmisbaar.
Als snelle detailbeschrijving, maar ook als chronologische weergave van handelingen. Voor ieder type illustratie, van een eenvoudige lijntekening in uw gedrukte documentatie tot een fullcolour animatie op uw cd-rom, kunt u een beroep doen op ROOD Text Productions.

Ontwerp
Samengebracht in een effectieve vormgeving kunnen tekst en beeld hun instructieve werk doen. Die vormgeving maakt uitleg en instructies toegankelijk en vergroot bovendien de communicatieve waarde ervan.
ROOD Text Productions zorgt voor de beste lay-out van uw technische of instructieve documentatie.

Multimedia
De complexiteit van het onderwerp speelt een grote rol bij de keuze voor een bepaald medium. Sommige producten hebben een uitgebreide uitleg en softwarematige ondersteuning nodig. In dat geval kan een cd-rom uitstekende diensten bewijzen. Uw handleiding via uw website aanbieden is ook een alternatief. ROOD Text Productions adviseert u in de toepassing van multimedia. Bij de uitvoering helpen we u uiteraard ook.

Dekstop publishing (opmaak)
Tekst, beeld en vormgeving vinden elkaar uiteindelijk in een grafische opmaak. ROOD Text Productions zorgt voor een vlekkeloze opmaak van uw technische of instructieve documentatie. Daarvoor staan opmaakplatforms als Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en QuarkXpress ter beschikking. Uw kostbare gegevens blijven altijd bewaard dankzij een geavanceerd back-up systeem. Continuïteit in de productie van een nieuwe generatie van uw documentatie is dus gegarandeerd.

Productie
Eén adres voor het hele publicatietraject, van advies, creatie tot en met realisatie. Dat scheelt u veel tijd én zorgen. Op alle aspecten van uw productie krijgt u van ROOD Text Productions een vakkundig advies.
U hoort de alternatieven qua prijs en doorlooptijd. In overleg wordt de efficiëntste route uitgestippeld, compleet met een strakke planning.adres Rood Text Productions